
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 dl vegaanimajoneesia
- 2 tl sriracha-chilikastiketta
- 100 g kurkkua
- 1 jalapeno
-
1 pkt (4 /220 g)
Gold&Green® Frankfurter vegenakkiaUusi kotimainen ja herkullinen Gold&Green® Vegenakki Frankfurter on täydellinen valinta kesän grillihetkiin ja hodareihin! Tämä…
- 4 hot dog -sämpylää
- 0 kg tuoretta korianteria
- 0 kg tuoretta minttua
Pikkelöidyt kasvikset
- 2 porkkanaa
- 100 g retikkaa tai retiisiä
- 2 dl vettä
- 1 dl sokeria
- ½ dl riisiviinietikkaa
- ½ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin pikkelöidyt kasvikset. Pese ja kuori porkkana sekä retikka. Leikkaa ohuiksi tikuiksi ja siirrä kulhoon tai purkkiin.
- Kiehauta vesi, sokeri, riisiviinietikka ja suola kattilassa. Anna hieman jäähtyä. Kaada liemi kasvisten päälle ja anna tekeytyä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.
- Sekoita majoneesi ja sriracha keskenään. Leikkaa kurkku ohuiksi tikuiksi ja viipaloi jalapeno. Valuta pikkelöidyt kasvikset.
- Grillaa vegenakit kypsiksi ja lämmitä sämpylöitä grillissä hetki. Tarjoa hodarit sriracha-majoneesin, pikkelöityjen kasvisten, jalapenon, korianterin ja mintun kanssa.
VINKKI!
- Kastikkeeksi sopii mainiosti myös rapealla chilillä maustettu Valio Keittiön jogurttikastike! Voit valmistaa pikkelöidyt kasvikset jo edellisenä päivänä.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
190 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
20,5 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
- tuoretta minttua