
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 8 pientä maissitortillaa
- 2 rkl rypsiöljyä
-
1 (220 g)
Gold&Green® Chorizo vegenakkiaUusi kotimainen ja herkullinen Gold&Green® Vegenakki Chorizo on täydellinen valinta kesän grillihetkiin ja vaikkapa chorizo-pastaan!…
Kastike
- 1 prk Valio Keittiön crème fraîchea tai majoneesia
- 1 rkl limen mehua
- ½ tl kuivattua oreganoa
- ½ tl valkosipulijauhetta
- ½ tl chilihiutaleita
- ¼ tl suolaa
Lisäksi
- 0 kg guacamolea
- 0 kg tomaattisalsaa esim. Tuorekset Mieto tomaattisalsa
- 0 kg rapeaa salaattia
Jaa resepti
Ohje
- Aloita kastikkeesta. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja siirrä jääkaappiin maustumaan.
- Levitä tortillaletut leivinpaperin päälle pellille. Voitele pinta öljyllä. Paista 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita ja rapeita.
- Pilko chorizot ja paista ne öljyssä pannulla.
- Kokoa tostadat. Levitä pohjalle guacamolea. Lisää chorizoviipaleita, salsaa, salaattia ja kastiketta. Nauti heti.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
284 kcal
Proteiini
8,1 g
Hiilihydraatti
22,9 g
Rasva
17,4 g
Tyydyttynyt rasva
4,5 g
Ravintokuitu
2,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- guacamolea
- tomaattisalsaa
- rapeaa salaattia