Siirry sisältöön
Delikaurahodarit

Delikaurahodarit

Kasvishodareissa maistuu aavistus aasian makuja yhdistettynä rosmariiniporkkanoihin.

Delikaurahodarit

Ainekset

hodaria

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • ½-1 pkt (230 g)
    Gold&Green® Delikaura® Chili-inkivääriä
    100 % kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja…
    Gold&Green® Delikaura® 230 g Chili-inkivääri
  • 4 porkkanaa
  • 8 hot dog -sämpylää
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl Valio turkkilaista jogurttia
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl currya

Porkkanoiden paistamiseen

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl sormisuolaa
  • 1 vartta rosmariinia hienonnettuna

Ohje

  1. Leikkaa porkkanat pitkittäin neljään lohkoon, lado leivinpaperille uunipellille. Hiero porkkanoihin öljy ja mausteet.
  2. Paista 225 asteessa 15 min. Murenna myös Delikaura pellille viimeisen 2 - 3 minuutin ajaksi.
  3. Sekoita majoneesi, jogurtti, sinappi ja curry.
  4. Täytä hodarit.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 272 kcal
Proteiini 6,6 g
Hiilihydraatti 25,3 g
Rasva 15,4 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 2,9 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Search