Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 150 g portobello-sieniä
- 2 sipulia
- 1 paprika
- 2-3 valkosipulin kynttä
- 1 punainen chilipalko
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ dl tomaattipyreetä
- 1 tl savupaprikajauhetta
- ½ tl cayennepippuria
- ¼ tl sahramia
- 3 dl tummaa riisiä
- 5 dl kasvislientä
-
1 pkt (230 g)
Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattiaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
- 1 dl valkoviiniä
- 100 g kirsikkatomaattia
- 1 sitruuna
- 1 dl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi sienet, sipulit ja paprika. Hienonna valkosipulit ja chili. Kuullota kasvikset korkeareunaisessa pannussa tai kasarissa öljyssä yhdessä tomaattipyreen ja mausteiden kanssa.
- Lisää pannulle riisi ja kasvisliemi. Anna hautua kannen alla 20 min.
- Murustele Delikaura pannulle. Lisää (viini) ja puolitetut kirsikkatomaatit. Anna tekeytyä hetki, tarkista suola ja lisää halutessasi maun mukaan.
- Viimeistele paella sitruunalohkoilla ja tuoreella lehtipersiljalla.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
126 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
14,4 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa