Siirry sisältöön
Gochujang-kastike

Gochujang-kastike

Korealainen gochujang-chilitahna antaa kastikkeelle reipasta tulisuutta ja punaisen värin. Arjen helppoa itämaista.

Gochujang-kastike

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 1 pkt (240 g)
    Gold&Green® suikaleita valkosipuli
    Gold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Valkosipuli
  • 1 sipuli
  • 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä

Kastike

  • 2 rkl gochujang - maustetahnaa
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl fariinisokeria
  • 1 rkl seesamöljyä
  • 3 dl vettä
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 1 rkl seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Kuumenna öljy pannulla ja lisää Gold&Green suikaleet sekä hienonnettu sipuli. Paista rapeaksi.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset hyvin keskenään. Kaada kastike pannulle ja anna poreilla sekoitellen muutama minuutti.
  3. Tarjoile esimerkiksi riisin ja papujen kanssa ja viimeistele annokset seesaminsiemenillä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 174 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 11,8 g
Rasva 10,6 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Search