Siirry sisältöön
Gyros plate

Gyros plate

Gyros on suosittua kreikkalaista katuruokaa. Klassikkoannoksen kasvisversio valmistuu valkosipulilla maustetuista mureista ja mehevistä suikaleista.

Gyros plate

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 300 g ranskanperunoita
  • 1 pkt (240 g)
    Gold&Green® suikaleita valkosipuli
    Gold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Valkosipuli
  • 2 tomaattia
  • 1 punasipuli
  • ½ dl lehtipersiljaa
  • 3 rkl extra virgin oliiviöljyä
  • 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
  • 3 naan-leipää
  • 1 prk valmista tzatzikia

Ohje

  1. Paista ranskalaiset rapeiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää suikaleet pellille uunin lämpötilasta riippuen viimeisen 10-15 minuutin ajaksi.
  2. Pese ja viipaloi tomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli. Hienonna persilja. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
  3. Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa.
  4. Jaa ranskalaiset ja suikaleet lautasille. Tarjoa annos salaatin, pitaleivän ja tzatzikin kanssa.

Special diets


Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 224 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 24,7 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 2,1 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa ja pippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Search