Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 300 g ranskanperunoita
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® suikaleita valkosipuliGold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
- 2 tomaattia
- 1 punasipuli
- ½ dl lehtipersiljaa
- 3 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
- 3 naan-leipää
- 1 prk valmista tzatzikia
Jaa resepti
Ohje
- Paista ranskalaiset rapeiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää suikaleet pellille uunin lämpötilasta riippuen viimeisen 10-15 minuutin ajaksi.
- Pese ja viipaloi tomaatit. Kuori ja viipaloi punasipuli. Hienonna persilja. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
- Lämmitä pitaleivät uunissa tai mikrossa.
- Jaa ranskalaiset ja suikaleet lautasille. Tarjoa annos salaatin, pitaleivän ja tzatzikin kanssa.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
224 kcal
Proteiini
7,1 g
Hiilihydraatti
24,7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä