Siirry sisältöön
Helppo tofu-nuudelivuoka

Helppo tofu-nuudelivuoka

Super simppeli nuudelivuoka syntyy yhdessä astiassa vähällä vaivalla. Makua on helppo vaihdella eri currytahnoilla ja kasviksia vaihtelemalla.

Helppo tofu-nuudelivuoka

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 1 pkt
    Gold&Green tofua thai
    Gold&Green® Härkäpapu-Kaura Tofu on uudenlainen tofu, joka valmistetaan härkäpavuista ja kaurasta. Se ei sisällä lainkaan…
    Gold&Green® Härkäpapu-Kaura Tofu 280 g Thai
  • 1 tlk (400 g) kookoskermaa
  • 2 rkl currytahnaa ,punaista tai vihreää
  • 200 g nuudeleita
  • 1 dl vettä
  • 200 g wok-kasviksia esim. Tuorekset
  • 0 kg rypsiöljyä

Pinnalle

  • 0 kg rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä
  • 1 lime
  • 0 kg tuoretta korianteria

Ohje

  1. Kuivaa tofun pinta. Kuutioi tofu.
  2. Kaada kookoskerma uunivuoan (20 x 25 cm) pohjalle. Lisää kermaan currytahna ja sekoita huolella.
  3. Aseta nuudelit vuokaan, puolita levyjä tarvittaessa. Peitä nuudelit kasviksilla ja tofulla. Pirskottele tofun ja kasvisten pinnalle öljyä.
  4. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 min, kunnes nuudelit on pehmeitä ja tofu paistunut.
  5. Sekoita vuoan ainekset. Lisää pinnalle rapeaa chiliä, limen mehu ja halutessasi tuoretta korianteria.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 159 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 14,4 g
Rasva 8,2 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • rypsiöljyä
  • rapea valkosipuli chili-seesamiöljyssä
  • tuoretta korianteria
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Search