Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® suikaleita originalGold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
- 2 ruukkua romainesalaattia
Krutongit
- 4 viipaletta maalaisleipää
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1 valkosipulin kynsi, raastettuna
- 1 tl kuivattua oreganoa
Kastike
- 2 keltuaista
- 4 anjovisfileetä
- 3 rkl parmesaania
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 dl rypsiöljyä
- 1 valkosipulin kynsi, raastettuna
- ¼ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 0 kg parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Paista suikaleet pakkauksen ohjeen mukaan.
- Huuhdo salaatti, valuta ja revi kulhoon
- Valmista krutongit. Kuutioi leipä. Kuumenna öljy paistinpannussa. Paahda leipäkuutiot kullankeltaisiksi öljyssä. Mausta krutongit valkosipulilla ja yrtillä paistamisen loppupuolella.
- Valmista kastike. Erottele keltuaiset sauvasekoittimen kulhoon. Lisää anjovikset, parmesaani, sitruunamehu ja sinappi. Soseuta ainekset sauvasekoittimella ja lisää samalla öljy ohuena nauhana. Mausta kastike valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.
- Kokoa salaatti. Kääntele kastike ja suikaleet salaatin joukkoon. Lisää krutongit ja parmesaania salaatin pinnalle.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
253 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
20,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- parmesaania