Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 kg kukkakaalia
- 1 sipuli hienonnettuna
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 2 rkl öljyä
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- 1 kasvisliemikuutio
- ½ l vettä
- 1 prk (à 2 dl) Valio Keittiön ruokakermaa 15%
- 0 kg suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
- 0 kg tuoretta persiljaa
Delikauratoastit
- 6 viipaletta vaaleaa leipää
- 3 rkl öljyä
-
½ pkt (à 230 g)
Gold&Green® Delikaura® Grillattu tomaattiaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Delikaura® sopii monen lautaselle. Se on herkkuproteiini kaurasta ja palkokasveista…
- 1 dl (40 g) parmesaania
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa kukkakaali pieniksi kukinnoiksi.
- Kuullota sipulit öljyssä kattilassa. Lisää kukkakaalit ja rosmariini, paista vielä muutama minuutti.
- Lisää kasvisliemikuutio, ½ litraa vettä ja ruokakerma. Keitä, kunnes kukkakaali on kypsynyt pehmeäksi.
- Soseuta keitto sauvasekoittimella tai blenderissä. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele tuoreella persiljalla.
- Tarjoa Delikauratoastien kera.
Delikauratoastit
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Asettele leipäviipaleet leivinpaperille uunipellille. Voitele öljyllä, ripottele päälle Delikaura ja juustoraaste. Paista, kunnes juusto leipä on rapeutunut.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
98 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
6,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- tuoretta persiljaa