Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 4 hot dog -sämpylää
- 8 viipaletta Oddlygood® block original
- 0 kg öljyä paistamiseen
-
1 pkt (à 240 g)
Gold&Green® suikaleita valkosipuliGold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
- 100 g salaattia
- 1 porkkana
- 1 punasipuli
- 1 dl makeaa chilikastiketta
Lisäksi
- 0 kg kuivattua sipulia rouheena
- 0 kg tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Asettele hot dog -sämpylöiden päälle vuustoviipaleet ja paahda leipiä 200–asteisessa uunissa noin 7–10 minuuttia.
- Paista sillä välin suikaleet öljytilkan kera pannulla.
- Kuori porkkana ja pilko sekä porkkana että punasipuli ohuiksi suikaleiksi. Revi tai leikkaa salaatti pieniksi paloiksi.
- Levitä lämpimien sämpylöiden väliin salaattia, paistettuja suikaleita, porkkanaa ja punasipulia. Kaada päälle makeaa chilikastiketta ja viimeistele hodarit vielä kuivatulla sipulirouheella sekä lehtipersiljalla.
Reseptiyhteistyö
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
176 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
23 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- öljyä
- kuivattua sipulia
- tuoretta lehtipersiljaa