
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 kg varhaisperunoita
- 2 maustekurkkua
- 4 vartta kevätsipulia
-
1 pkt (220 g)
Gold&Green® Frankfurter vegenakkiaUusi kotimainen ja herkullinen Gold&Green® Vegenakki Frankfurter on täydellinen valinta kesän grillihetkiin ja hodareihin! Tämä…
- 1 tl rypsiöljyä
- ¼ tl suolaa
Kastike
- ½ dl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
- ½ dl majoneesia
- 2 rkl karkeaa dijonsinappia
- 2 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 1 rkl omenaviinietikkaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pestyt perunat kuorineen kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, noin 15 minuuttia. Kuori jäähtyneet perunat ja kuutioi tai viipaloi ne.
- Perunoiden keittyessä hienonna maustekurkku ja kevätsipuli. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
- Viipaloi vegenakit ja paista kypsiksi öljyssä pannulla.
- Yhdistä kulhossa perunat, vegenakit, maustekurkut ja kevätsipuli. Sekoita joukkoon kastike ja siirrä tarjoiluvadille.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
121 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
11,6 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa