Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 rkl hienonnettua timjamia
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
- 1 pkt (500 g) paseerattua tomaattia
- 1 rkl balsamiviinietikkaa
- 1 kasvisliemikuutio
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 400 g pastaa
Tarjoiluun
- 100 g parmesaania
- 1 ruukku tuoretta lehtipersiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna öljy pannulla, lisää hienonnettu sipuli, valkosipuli ja timjami. Kuullota. Lisää Nyhtökaura ja paista vielä pari minuuttia.
- Kaada joukkoon paseerattu tomaatti, balsamiviinietikka ja murennettu kasvisliemikuutio. Kuumenna. Vähennä lämpöä ja anna kastikkeen hautua muutama min. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Kypsennä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Annostele valutettu pasta lautasille. Lisää päälle bolognese. Viimeistele annokset parmesaanilla ja lehtipersiljalla.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
227 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
26 g
Rasva
7,7 g
Tyydyttynyt rasva
1,9 g
Ravintokuitu
2,9 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä