Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 3 dl riisiä
- 1 prk mustapapuja, kypsiä 230g
-
1 pkt
Gold&Green® Nyhtökaura® MeksikoaMaukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Meksikoon! Pakkauksen mukana tuleva maustekastike…
- 1 tlk säilykemaissia
- 1 ruukku salaattia
- 1 avokado
- ripaus suolaa
Pico de gallo
- 3 tomaattia
- 1 punasipuli
- 1 dl tuoretta korianteria
- 1 limen mehu
- ¼ tl suolaa
- ¼ tl sokeria
- 0 kg mustapippuria myllystä
Lisäksi
- 0 kg limetin lohkoja
Jaa resepti
Ohje
- Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Valmista pico de gallo. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna korianteri. Yhdistä kaikki pico de gallon ainekset kulhossa ja jätä maustumaan.
- Valuta ja huuhtele pavut. Kuumenna maustekastike pannulla. Lisää Nyhtökaura ja pavut, paista muutama minuutti.
- Valuta maissi. Silppua salaatti. Viipaloi avokado ja ripottele suolaa viipaleiden pinnalle.
- Kokoa kulhot laittamalle kulhon pohjalle riisiä ja salaattia. Lisää Nyhtökaura-papuseosta, maissia, avokadoa ja pico de galloa sektoreittain annoksen päälle. Tarjoa limelohkojen kanssa.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
136 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
14,5 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,5 g
Ravintokuitu
5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
- limetin lohkoja