Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 200 g riisinuudelia
- 200 g kiinankaalia
- 1 porkkana
- 2 valkosipulin kynttä
- 1 punainen chilipalko
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl seesamöljyä
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaGold&Green® Nyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Nyhtökaura sopii…
- 2 kananmunaa
- 250 g valmista pad thai -kastiketta, gluteenitonta esim. Santa Maria
Viimeistelyyn
- 2 kevätsipulin vartta
- 1 dl suolapähkinöitä
- 1 lime
- 0 kg tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Murra nuudelit reilunkokoiseen kulhoon ja kaada päälle kiehuvaa vettä niin että peittyvät. Anna pehmetä kuumassa vedessä kunnes ovat napakan kypsiä ja kaada vesi pois. Huuhtele kylmällä vedellä ja jätä nuudelit siivilään valumaan.
- Suikaloi kaali. Kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Hienonna valkosipuli ja chili.
- Kuumenna öljyt isossa paistinpannussa. Lisää kasvikset ja Nyhtökaura pannulle, paista rapeiksi. Kokoa Nyhtökaura-kasvisseos pannun toiselle laidalle ja riko munat tyhjälle laidalle. Sekoita kokkeliksi ja yhdistä kasviksiin. Lisää valutetut nuudelit ja kastike. Kääntele kevyesti kaikki sekaisin.
- Viimeistele hienonnetulla kevätsipulilla, suolapähkinöillä, limenlohkoilla ja tuoreella korianterilla.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
175 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
21,1 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Ravintokuitu
2,4 g
Suola
1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria