Siirry sisältöön
Nyhtökaura paprikapannu

Nyhtökaura paprikapannu

Värikkäistä paprikoista, kirsikkatomaateista ja Nyhtökaura Mexicosta syntyy herkullinen vegaaninen pannuruoka, joka on helppo valmistaa. Nopeasti valmistuva Nyhtökaurapannu on maukas lempeän mausteinen koko perheen arkiruoka.

Nyhtökaura paprikapannu

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 4 dl kvinoaa
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 vihreä paprika
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 pkt (215 g)
    Gold&Green® Nyhtökaura® Meksikoa
    Maukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Meksikoon! Pakkauksen mukana tuleva maustekastike…
    Gold&Green® Nyhtökaura® 215 g Mexico
  • 1 rkl öljyä
  • 3 kevätsipulia
  • 1 ruukku tuoretta korianteria
  • 1 lime
  • ripaus suolaa

Ohje

  1. Valmista kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Pilko paprikat ja halkaise kirsikkatomaatit.
  3. Kuumenna pakkauksen maustekastike paistinpannulla. Lisää Nyhtökaura ja paista muutaman minuutin ajan.
  4. Siirrä Nyhtökaura pannun sivuun. Lisää öljy, paprikat ja tomaatit pannulle. Kypsennä välillä sekoittaen 7-10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsyneet.
  5. Hienonna kevätsipuli ja korianteri. Lisää sipulit, korianteri, limen mehu ja suola pannulle. Tarjoa kvinoan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal
Proteiini 5,9 g
Hiilihydraatti 11,6 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,4 g
Ravintokuitu 3,1 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Search