Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaGold&Green® Nyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Nyhtökaura sopii…
- 1 rkl ruokaöljyä
- 100 g sipulia viipaloituna
- 1 prk (350 g) tacokastiketta, Santa Maria medium
- 1 dl (55 g) pakastemaissia
- ½ rasia (à 200 g) Valio Viola® kevyt kolme pippuria tuorejuust
- 6 (à 55 g) paahtosämpylöitä (porkkana-kaura), Fazer
- 40 g jääsalaattia
Jaa resepti
Ohje
- Tämän ruokaohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on kohtuudella rasvaa, tyydyttynyttä rasvaa ja suolaa.
- Painele nyhtökauraa pakkauksessaan ensin irtonaiseksi ja hienonna sitä vielä karkeasti leikkuulaudalla.
- Kuumenna öljy pannulla, lisää nyhtökaura ja sipuliviipaleet. Paista kevyesti.
- Kaada joukkoon tacokastike ja pakastemaissi. Kuumenna kiehuvaksi.
- Voitele sämpylöiden sisäpinnat tuorejuustolla. Paahda sämpylöitä uunissa 200°C n. 5 min, kunnes ne ovat lämmenneet ja hieman paahtuneet.
- Täytä sämpylät kuumalla kastikkeella ja salaatinlehdillä.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
8,2 g
Hiilihydraatti
20,7 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa