Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
-
1 pkt
Gold&Green® Nyhtökaura® MarrakeshMaukas uutuus seikkailunnälkäisille! Uusi Gold&Green® Nyhtökaura® vie aterian mittaiselle makumatkalle Marokon Marrakeshiin! Pakkauksen mukana tuleva…
- 1 tomaatti
- 8 paahtoleipää
- 4 rkl vegaanista majoneesia
- 1 ruukku rucolaa
- 2 dl Oddlygood® Veggie mozzarella raastetta
- 0 kg öljyä paistamiseen
Marinoidut punasipuli
- 1 punasipuli
- 1½ rkl vettä
- 1 rkl sokeria
- ½ rkl punaviinietikkaa
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Aloita marinoiduista punasipuleista. Kuori ja viipaloi sipuli ohuesti. Sekoita kannellisessa lasipurkissa punasipuli ja marinadin ainekset. Sulje kansi ja ravista hyvin. Jätä marinoitumaan huoneenlämpöön toastien valmistuksen ajaksi.
- Valmista toastit. Kuumenna maustekastike paistinpannulla. Lisää Nyhtökaura ja paista muutaman minuutin ajan.
- Viipaloi tomaatti. Levitä majoneesi neljän paahtoleivän päälle. Jaa nyhtökaura, tomaatit, rucola, Veggie raaste ja punasipuli leiville. Nosta loput leivät kansiksi.
- Paahda toastit paistinpannulla tilkassa öljyä molemmin puolin kullanruskeiksi. Voit valmistaa toastit myös voileipä- tai parilagrillissä.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
195 kcal
Proteiini
8,4 g
Hiilihydraatti
15,8 g
Rasva
10,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
2,7 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- öljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä