Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 200 g punasipulia
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaGold&Green® Nyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Nyhtökaura sopii…
- 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1 rasia (200 g) Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuusto
- 400 g luumutomaatteja (pienehköjä)
- ½ tl suolaa
- 1 rkl punaviinietikkaa
- 1 rkl juoksevaa hunajaa
- 25 g rucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Tämän ruokaohjeen mukaan valmistetussa ruoassa on kohtuudella rasvaa, tyydyttynyttä rasvaa ja suolaa.
- Laita uuni kuumenemään 200 asteeseen.
- Leikkaa halkaistut sipulit ohuiksi siivuiksi.
- Painele nyhtökauraa pakkauksen läpi, jotta se muuttuu irtonaisemmaksi. Sekoita nyhtökaura, sipuli, Oivariini ja pippuri kulhossa ja levitä uunivuokaan tai korkeareunaiseen piirakkavuokaan esim. ø 26-28 cm.
- Lusikoi tuorejuusto nokareina kauttaaltaan paistoksen pinnalle.
- Lohko tomaatit leikkuulaudalla ja ripottele päälle suola. Lisää tomaatit nyhtökauraseoksen päälle.
- Yhdistä etikka ja juokseva hunajaa. Pirskottele seos tomaateille.
- Nosta vuoka uunin alimmalle ritilätasolle. Paista 20 min.
- Viimeistele paistos rucolalla juuri ennen tarjoilua.
- Vinkki!
- Tarjoa paistos persiljalla maustetun täysjyväcouscousin tai -leivän kanssa.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
102 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa