Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
40 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni250°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Taikina
- 25 g hiivaa
- 2 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 5 dl vehnä- tai pizzajauhoja
- 3 rkl oliiviöljyä
Täyte
- 2 isoa päärynää
- 1 prk (150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
- 2 pkt (à 125 g) tuoremozzarellaa
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
- 0 kg tuoretta rosmariinia
- 0 kg hunajaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola sekä jauhot vähitellen. Alusta taikina kimmoisaksi ja lisää lopuksi öljy.
- Anna taikinan kohota huoneenlämmössä peitettynä 30 min.
- Kauli kohonnut taikina neljäksi ohueksi pyöreäksi pohjaksi tai uunipellin kokoiseksi levyksi.
- Pese ja leikkaa päärynät ohuiksi viipaleiksi.
- Levitä pohjalle crème fraîche, päärynäviipaleet, paloiksi revitty mozzarella, Nyhtökaura sekä rosmariinin lehtiä.
- Valuta päälle hunaja ja rouhaise mustapippuria.
- Paista uunin keskiosassa 250 asteessa n. 10 min.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
212 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
17,5 g
Rasva
9,9 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
4,4 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta rosmariinia
- hunajaa
- mustapippuria myllystä