Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
- 1 pieni kukkakaali paloiteltuna
- 400 g perunaa paloiteltuna
- 500 g (5 dl) tomaattimurskaa
- 4 rkl tikka masala -maustetahnaa
- 3 rkl paprikajauhetta
- 2 rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
- 1 rkl (10 g) valkosipulia hienonnettuna
- 1 sipuli hienonnettuna
- 3 dl kookosmaitoa
- 1 punainen chilipalko
- ½ tl suolaa
- 0 kg tuoretta korianteria
Paistamiseen
- 0 kg öljyä
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista Nyhtökaura korkeareunaisessa paistinpannussa öljyssä. Siirrä lautaselle sivuun odottamaan.
- Kuullota hienonnetut sipuli, valkosipuli ja inkivääri öljyssä pannussa. Lisää paloitellut perunat ja kukkakaali ja jatka paistamista 3 - 4 min.
- Lisää tomaattimurska, kookosmaito, hienonnettu chili, tikka masala -maustetahna, paprikajauhe ja suola. Anna hautua kannen alla keskilämmöllä, kunnes perunat ovat kypsiä.
- Lisää Nyhtökaura ja anna hautua vielä muutama min niin, että Nyhtökaura ehtii imeä kastiketta itseensä.
- Koristele tuoreella korianterilla ja inkiväärillä. Viimeistele limehulla.
- Tarjoile villiriisin kanssa tai sellaisenaan.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
92 kcal
Proteiini
4,4 g
Hiilihydraatti
6,8 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
- öljyä