
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 250 g kirsikkatomaatteja eri värejä
- 1 kurkku
- 1 pieni punasipuli
- 1 dl mustia kivettömiä oliiveja
Kastike
- ½ dl oliiviöljyä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- ½ tl suolaa
- ½ tl sokeria
Lisäksi
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® suikaleita originalGold&Green® mureat ja mehevät Original-suikaleet ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä suikaleilla valmistat…
- 2 viipaletta rapeakuorista maalaisleipää
- 2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
- 2 valkosipulinkynttä
- 100 g fetajuustoa
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele tomaatit ja kurkku. Halkaise tomaatit kulhoon. Halkaise kurkku ja kaavi siemenet pois. Viipaloi kurkku. Kuori ja suikaloi punasipuli. Valuta oliivit. Yhdistä kaikki kolhossa.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kulhoon. Pyöräytä sekaisin.
- Paista Gold&Green suikaleet pinnoitetulla pannulla rapeiksi. Laita sivuun odottamaan.
- Kuutioi leipä ja paista pannulla öljyssä valkosipulin kanssa kullan ruskeiksi.
- Kokoa salaatti tarjoiluastialle. Lisää pinnalle rapeat suikaleet, paistetut leipäkuutiot ja murenna lopuksi pinnalle fetajuustoa. Viimeistele mustapippurilla.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
160 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
7 g
Rasva
11,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,2 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä