
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
-
1 pkt (220 g)
Gold&Green® Chorizo vegenakkiaUusi kotimainen ja herkullinen Gold&Green® Vegenakki Chorizo on täydellinen valinta kesän grillihetkiin ja vaikkapa chorizo-pastaan!…
- 12 Padron grillipaprikaa
- 8 uusia perunoita
Mausteöljy
- 2 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 1 tl paprikajauhetta
- ¼ tl suolaa
Tomaattiaioli
- 1 dl majoneesia (vegaanista)
- 1 valkosipulin kynsi, raastettuna
- 2 tl tomaattipyreetä
- 1 tl sriracha-chilikastiketta
- 1 tl savupaprikajauhetta
- ¼ tl suolaa
Lisäksi
- 0 kg grillivarrastikkuja
Jaa resepti
Ohje
- Pilko nakit kolmeen osaa. Huuhtele ja kuivaa paprikat. Keitä perunat napakan kypsiksi.
- Yhdistä mausteöljyn ainekset kulhossa. Pyöräytä perunat ja paprikat öljyssä.
- Pujota varrastikkuihin vuorotellen nakkeja, perunaa ja paprikaa.
- Grillaa vartaita välillä käännellen noin 10 min, kunnes vartaat ovat saaneet hyvän paistovärin.
- Yhdistä tomaattiaiolin ainekset kulhossa. Tarjoa aioli vartaiden kanssa.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
396 kcal
Proteiini
9,6 g
Hiilihydraatti
6,5 g
Rasva
36,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- grillivarrastikkuja