Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 200 g vihreitä papuja
- 250 g varhaiskaalia
- 100 g porkkanaa
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 1 ruukku thaibasilikaa
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
- 2 rkl kookosöljyä
Kastike
- 1 punainen chilipalko
- 1 valkosipulin kynsi
- ½ dl maapähkinöitä
- 1 rkl sokeria
- 1½ rkl kalakastiketta
- 1½ limen mehu ja raastettu kuori
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike. Hienonna chili ja valkosipuli. Sekoita loput kastikkeen aineet joukkoon. Soseuta kastike sauvasekoittimella.
- Paloittele ja kiehauta pavut 3 min. Jäähdytä esim. kylmässä vedessä.
- Leikkaa varhaiskaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta porkkana raastimen karkealla terällä. Puolita kirsikkatomaatit. Yhdistä kasvikset, thaibasilika ja kastike.
- Ruskista nyhtökaura öljyssä, lisää salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
107 kcal
Proteiini
6,9 g
Hiilihydraatti
6,6 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,5 g
Ravintokuitu
2,8 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa