Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Erikoisruokavalio
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 (luomu) sitruuna
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 cm:n tuoretta inkivääriä
- 300 g pastaa esim. tagliatellea
-
1 pkt
Gold&Green tofua originalGold&Green® Härkäpapu-Kaura Tofu on uudenlainen tofu, joka valmistetaan härkäpavuista ja kaurasta. Se ei sisällä lainkaan…
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa tai rypsiöljyä
- 1 tl kurkumaa
- ½ tl cayennepippuria
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön kuohukermaa
- 1 rkl kasvisfondia
- 1 rkl juoksevaa hunajaa tai siirappia
- 2 dl Valio Keittiön turkkilainen jogurttia
- 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Pese sitruuna, raasta kuori ja purista 3 rkl mehua. Kuori ja raasta valkosipulit ja inkivääri.
- Keitä pasta suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuutioi tofu. Ruskista tofua hetki kuivalla pannulla. Lisää Oivariini ja paista pinta rapeaksi. Mausta kurkumalla ja cayennepippurilla.
- Lisää joukkoon kerma, sitruunan mehu ja kuoriraaste, inkivääri, hunaja ja fondi. Keitä miedolla lämmöllä hetki.
- Valuta pasta, säästä 1/2 dl keitinvettä. Sekoita jogurtti, vesi ja pasta kastikkeen joukkoon. Viimeistele suolalla ja pippurilla.
Erikoisruokavalio
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
230 kcal
Proteiini
7,2 g
Hiilihydraatti
22,4 g
Rasva
12,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa ja pippuria myllystä