Siirry sisältöön
Vegaaninen palermon pasta

Vegaaninen palermon pasta

Palermon pasta on helppo arkiruoka, joka onnistuu myös vegaanisena!

Vegaaninen palermon pasta

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.


  • 300 g pastaa
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 pkt (240 g)
    Gold&Green® suikaleita valkosipuli
    Gold&Green® mureat ja mehevät suikaleet valkosipulilla maustettuna ovat maukas kasvipohjainen vaihtoehto arkikokkailuun. Mureilla ja mehevillä…
    Gold&Green® Mureat ja mehevät suikaleet 240 g, Valkosipuli
  • 1 tl kurkumaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 0 kg suolaa ja pippuria myllystä
  • 8 dl vettä
  • 1 prk (200 g) Oddlygood® cooking tuotetta curry
  • 1 kasvisliemikuutio, vegaaninen
  • 1 pussi Valio Oddlygood® Veggie raastetta

Ohje

  1. Mittaa pasta uunivuokaan. (n. 20 x 30 cm).
  2. Kuori ja hienonna sipulit.
  3. Ruskista suikaleita ja sipuleita hetki pannulla. Mausta kurkumalla, rakuunalla, paprikalla ja mustapippurilla. Lisää halutessasi suolaa.
  4. Lisää pannulle vesi, kasvirasvavalmiste ja murennettu liemikuutio, kiehauta. Lisää lopuksi juustoraaste.
  5. Sekoita kastike pastan joukkoon. Paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 138 kcal
Proteiini 4,8 g
Hiilihydraatti 15,8 g
Rasva 5,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,5 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa ja pippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Search