Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 rasia (200 g) herkkusieniä
- 350 g salottisipuleita
- 4 valkosipulin kynttä
- 3 rkl öljyä
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® TomaattiaGold&Green® Nyhtökaura® Tomaatti on maustettu tomaatilla, savupaprikalla ja persiljalla. Täysin kasvipohjainen ja gluteeniton Nyhtökaura sopii…
- 2 dl punaviiniä (vegaanista)
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 dl vettä
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 kanelitanko
- 4 kokonaista neilikkaa
- 3 laakerinlehteä
- 2 tl sokeria
- 1 tl kuivattua rosmariinia
- ¾ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
Lisäksi
- 0 kg tuoretta oreganoa
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista ja viipaloi sienet. Kuori ja lohko sipulit. Kuori ja puolita valkosipulinkynnet.
- Paista sieniä ja sipuleita öljyssä (2 rkl) pannulla käännellen, kunnes neste on haihtunut. Siirrä pataan. Ruskista Nyhtökaura öljyssä (1 rkl) ja siirrä pataan.
- Lisää pannulle punaviini, tomaattimurska, vesi, tomaattipyree ja murennettu kasvisliemikuutio. Kuumenna ja kaada pataan.
- Sekoita kaikki loput ainekset pataan. Kypsennä pataa ilman kantta 200-asteisen uunin alatasolla 30–35 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmeitä.
- Viimeistele pata halutessasi tuoreella oreganolla. Tarjoa stifado riisin tai perunoiden kanssa.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
84 kcal
Proteiini
4,6 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
3,6 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta oreganoa