Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni220°C
Special diets
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
- 1 iso lehtitaikinalevy
- 3 rkl öljyä
- 2 sipulia
- 3 valkosipulin kynttä
-
2 pkt (à 240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
- 2 dl (200 g) suolasieniä valutettuina
- 2 hapahkoa omenaa kuutioituna
- 2 rkl karkeaa dijonsinappia
- 1 ruukku tuoretta timjamia
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 rkl (30 g) Valio Oddlygood® Easy Cooking tuotetta voiteluun
Jaa resepti
Ohje
- Sulata lehtitaikina ja kauli hieman ohuemmaksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi leivinpaperin päällä.
- Kuullota pannulla öljyssä hienonnetut sipulit ja Nyhtökaura. Lisää pannulle suolasienet (huuhtele jos ovat kovin suolaisia). Paista seosta hetki.
- Ota pannu pois liedeltä ja lisää seokseen omenakuutiot, sinappi ja mausteet.
- Levitä täyte kaulitun taikinalevyn keskelle. Taita reunat ja päädyt kiinni. Käännä saumat alaspäin ja siirrä leivinpaperin kanssa uunipellille.
- Voitele. Jos taikinasta jäi reunoja yli, tee siitä koristeita Wellingtonin pinnalle (voitele myös koristeet).
- Paista uunin alatasolla 220 asteessa n. 25 min.
Special diets
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
214 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
13,3 g
Rasva
13,2 g
Tyydyttynyt rasva
5,2 g
Ravintokuitu
2,5 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä